back to top

Roker poslije teške operacije priznao: Umalo su mi amputirali nogu!

Milić se javio iz svog doma i ispričao kako se sada osjeća, a otkrio je i da je umalo ostao bez noge.

-Vrlo teška operacija, trajalo je dva sata, promijenili su mi venu na lijevoj nozi, bilo je komplikovano. Cijelu butinu su mi izrezali da bi izvadili aneurizmu koja je bila uvećana pet puta, i ugradili su mi vještačku venu. Aneurizma kada pukne, umirete za dva minuta, a meni je prijetila opasnost da će mi amputirati nogu, sreća pa su mi spasili život. Prijatelji su mi obezbijedili najbolje doktore – započeo je Milić Vukašinović koji je zatim ispričao kada su počeli bolovi.

-Odjednom je počela da me boli noga od koljena do stopala, to je bilo 15 dana maltene neizdrživih bolova. Nisam znao šta je, ali sam bio siguran da ima veze sa krvnim sudovima. Imao sam oteklinu na butini za koju sam mislio da je masno tkivo, to sam imao više od pola godine. Žena me je molila da idemo na ultrazvuk i otišli smo na kraju jer je boljelo i bilo je tvrdo – rekao je bubnjar, te je dodao:

-Doktor kada je vidio, zaprepašćen me je pitao kako sam mogao da pomislim da je riječ o masnom tkivu i odmah me je poslao u Urgentni centar da zakažem operaciju. Tamo su me stavili na skener, pa su vidjeli da i druga noga ima četiri aneurizme, koje sreća, nisu toliko kritične – poručio je Milić za „Blic“.

Milić kaže da su cigarete glavni uzrok njegovog zdravstvenog problema.

-Boljelo me je sve jer su se nervi uklještili, bili su skroz zgnječeni, i sada me boli cijela noga. Oporavak će trajati mjesec do mjesec i po dana, dok se ne sanira ova desna noga, a posle moram da operišem i drugu. Trpim i šta da radim. Ko mi je kriv što sam toliko pušio od 11. godine. To je glavni razlog, nikotin stvara naslage u krvnim sudovima i oštećuje ih – zaključio je Milić.

Milić je nakon odlaska u bolnicu odlučio da je vrijeme da ostavi cigarete, i ističe da ne krizira za nikotinom.

-Cigare sam ostavio momentalno, pitaju me da li kriziram, kažem im ne jer samo zamislim sebe sa amputiranom nogom i istog trenutka zamrzim cigarete i ne želim da čujem riječ o njima. Nismo bacili pepeljare, žena puši. Počela je da se krije od mene, izlazi na terasu da bi meni bilo lakše, ali sam joj rekao da to ne radi – rekao je roker, te je dodao:

-I od alkohola sam se liječio, ne pijem, i evo upravo gledam u bife sa flašama pića, i nemam problem sa tim. Kod mene nema te vezanosti, kada nešto odlučim to je gotovo. To se zove jak karakter. Ako hoćeš da budeš invalid, onda budi budala. Sada ću više vremena imati da sviram, samo da zaliječim ovo jer me toliko boli da ne mogu da razmišljam ni o čemu. Pijem dosta lijekova i samo dok spavam ne osjećam bol – prenosi.

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

MOŽDA TE ZANIMA

POPULARNI TEKSTOVI