back to top

Sloba Radanović uzvraća udarac nakon što mu je skinula album s Jutjuba

Sloba je numeru “Infarkt duše” juče premijerno prikazao, koja je inače najava za njegov novi album, a svega nekoliko minuta nakon što je video objavljen na njegovom Jutjub kanalu, isti je i obrisan.

Tim povodom Dara se oglasila na svom Instagram profilu, te poslala poruku Slobi i njegovom timu.

– Pravda je morala da bude zadovoljena. Iako ste bili upozoreni, uporni ste u namjeri da objavite tuđu pjesmu. Zato je izbrisana – napisala je Dara, pa dodala:

(FOTO) „GDJE ĆEŠ BICIKLOM NA RUSIJU?“ Dara Bubamara obrisala pjesmu Slobi Radanoviću sa Jutjuba

– Gdje ćeš biciklom na Rusiju?!

Sada je, nakon što je pjesma obrisana, pjevač najavio novi datum izlaska numere, kao i cijelog albuma, a na spisku i dalje vidimo da je tu “sporna” numera.

– Moj novi album, 9 novih pjesama. Još malo – najavio je Sloba, a komentari ne prestaju da se nižu.

Podsjetimo, Dara je tokom jučerašnjeg dana kompozitora Gorana Raleta Ratkovića optužila za krađu numere, te mu najavila tužbu.

– Poštovanje gospodine Ratkoviću, zamoliću Vas da se javite u vezi sa izvođačkim pravima za Vašu kompoziciju “Infarkt duše”, koja će po najavama od sutradan biti duplo izvedena, od strane drugog izvođača. Izvođačka prava kao i distribucija i legalno zastupništvo nad izdanjem pripadaju firmi Digital Minds iz Atine i Londona, a ja kao predstavnik biću prinuđen u slučaju da ovi odnosi ne budu riješeni mirnim putem pokrenem sporove preko nadležnog Međunarodnog suda u Londonu (u ime i za račun Željka Nikolića i Radojke Adžić – Dare Bubamare). Nadam se da ćemo u cilju dobrih poslovnih običaja ovo rešiti bez intervencije pravnih institucija. Srdačan pozdrav – piše u poruci koja je poslata Goranu, piše Blic.

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

MOŽDA TE ZANIMA

POPULARNI TEKSTOVI