back to top

SVE ZBOG TABLICE Amerikanac prima desetine kazni drugih vozača

Američka Area 51 je mjesto o kojem se pričaju legende. Kažu da tamo drže dokaze o postajanju vanzemaljskog života, tajnih tehnologija i slično. Jedan čovjek je mislio da mu se sreća osmijehnula kada je uspio da dobije registarsku oznaku Area 51 za automobil. Ali gospodin koji se predstavlja kao Kris nije mogao da zna da će mu ta oznaka doneti brojne teškoće. Desetine njih.

Naime, čovjek, jednostavno, dobija kazne koje su namijenjene drugim vozačima, navodi „Revija HAK“. Tablica Area 51 je izuzetno popularna, a većina vozača ih kupi kao suvenir i postavi na dno vjetrobranskog stakala ili slično mjesto.

Potom ih kamere prepoznaju kao pravu registarsku oznaku. Kris kaže da većina kazni dolazi zbog toga što vozači ne plaćaju putarinu na naplatnim kućicama. Najveća pojedinačna kazna je bila za nedozvoljeno parkiranje i iznosi 200 dolara, a ispisana je u Njujorku.

Neke vladine agencije, poput policije Las Vegasa, navodno su čak zaprijetile izdavanjem naloga za Krisovo hapšenje. Na kraju, Kris kaže da nema namjeru da mijenja svoju tablicu, prenosi „AutoBlog“.

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

MOŽDA TE ZANIMA

POPULARNI TEKSTOVI