back to top

Tea Tairović dobila pjesme pisane za Luisa, otkrila detalje novog albuma: Čekale su pravog izvođača

Tea Tairović prilikom posjete Sjevernoj Makedoniji otkrila je da će u u svoj repertorar uvrstiti i jednu od pjesama Tošeta Proeskog koju će otpjevati iz srca, ali i da će na novom albumu otpjevati pjesme koje su pisane za Luisa.

Ona je najprije istakla da je Tošetova pjesma veoma teška, ali da će njoj biti drago da je otpeva.

– Što se tiče makedonskih pjesama, ja obožavam makedonske pjesme. Pjesma jednog od najvećih regionalnih pjevača, koji nažalost nije više sa nama, moja njegova omiljena pjesma, biće uvrštena u repertoar. Neću da otkrijem koja, ali mi je teško da je otpevam. Niko to ne može da otpjeva kao Toše, ali mi je i emotivno teško da je izvedem čak i na probama – rekla je Tea u emisiji „Prvi red“.

Poznato je da Tea ne odustaje od svog muzičkog pravca, a pjevačica je otkrila da novi album stiže u aprilu, i da na njemu sarađuje sa Brajom.

– Braja mi je na novom albumu dao jednu notu koju ja do sada nisam imala. Što se tiče sljedećeg albuma, već imam obrise tog albuma i to će isto biti Tea Tairović, ali mnogo zrelija – najavila je ona.

Ono što je mnoge oduševilo jeste saznanje da će Tea na svom albumu otpjevati i pjesme koje su bile pisane za Luisa, ali njegova prerana smrt spriječila je da dospiju u javnost.

– Na albumu će biti pjesama koje su čekale pravog izvođača. Neke od njih su pisane za pokojnog Luisa, prije nego što je nastradao. One na veliku žalost nisu dočekane da budu otpevane, tako da će za to sada biti vremena – rekla je Tea.

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

MOŽDA TE ZANIMA

POPULARNI TEKSTOVI