back to top

TRI HOROSKOPSKA ZNAKA OČEKUJE NAJGORI MAJ U ŽIVOTU Slijedi im ogromna izdaja i razočaranje!

Maj mesec, vazudušnim znacima neće doneti baš prelepa dešavanja i povoljna za njih. Dok će vodeni i zemljani biti skorz u drugoj fantastičnoj fazi u sezoni Bika.

VAGA

Predhodni meseci nisu bili uopšte povoljni za vage, puni napora i učenje nekih lekcija iznova i iznova. Mnogi misle da su izgubili osećaj pod nogama, i da više stvari ne mogu da drže pod kontrolom. Istina je da nije sve tako sjajno, ali treba da čestitate sebi na ostavarenim stvarima do sad i budete ponosni na sebe. Može se desiti da čujete nešto nepovoljno i da ćete doživeti neku vrstu male izdaje.

VODOLIJA

Sledećeg meseca će porodica za vas biti pravo utočište. Aktiviraće vam se vaša četvrta kuća i odatle potreba za porodicom i kućom. Moguće da ćete propustiti neke vama veoma bitne aktivnosti, jer niste u stanju da ih sada ispatite. Vaši prioriteti će se promeniti iako će to u nekom momentu biti bolno po vas. Karijera i posao neće vam više biti na prvom mestu, što će vam doneti mnoge osude okoline.

BLIZANCI

Previše radite i očekuje se od vas narednih meseci da još više radite. Vaša energija je pri kraju, ali do odmora teško dolazite. Zbog ovog stanja trpi vaše zdravlje, koje može da se pogorša ako ne budete stali na vreme. Maj mesec će vam biti udaran tempo, ali je idealna prilika da nekim ljudima kažete ne. Previše vas neki ljudi koriste.

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

MOŽDA TE ZANIMA

POPULARNI TEKSTOVI