back to top

TUGA U DOMU PJEVAČICE! Viktoriji preminula draga osoba: Ode ti meni na bolje mesto… (FOTO)

Pjevačicu Snežanu Mišković Viktoriju dugo nismo imali priliku da vidimo u javnosti, a sada se oglasila na društvenim mrežama sa tužnom vešću.Viktoriji je preminula majka Mileva Mišković, za koju je bila veoma vezana.

– Teško je bez tebe, majko.Teško je bez tebe, majko – napisala je na Fejsbuku pjevačica.

Viktoriji su pratioci pružili neizmjernu podršku, na šta se ona srdačno zahvalila.

– Hvala svima koji ste razumeli moju bol za majkom i moju slabost da tu bol podelim sa vama – napisala je ona.

Inače, njena majka Mileva Mišković bila je učiteljica, koja je brojne generacije izvela na put. Jedan od bivših učenika oprostio se od nje emotivnom porukom, koju je Viktorija prenela uz komentar da je svaka riječ istinita.

– Preminula je naša velika učiteljica Mileva Mišković. Najbolja učiteljica na svetu. Mi smo kod nje već u četvrtom razredu znali ko smo, šta želimo da budemo i kojim putem ćemo ići. Nije nam moglo biti da se ne nauči, da budemo prosečni. I u osmom razredu nastavnici su, kada napravimo neki problem, a bilo ih je, nju pozivali, jer je bila autoritet koji smo bezrezervno poštovali i slušali. Većina đaka je imala džempere koje je ona isplela – prisetio se nekadašnji đak Viktorijine majke Mileve.

– Bila je niža rastom, takoreći sitna, a bila je najveća u školi. Obilazila nas je u dobru i u nesreći. Te godine kada je moja mama preminula, iako je prošlo skoro deset godina otkako nisam više bio njen đak, nenajavljeno nam je donela u stan kompletnu zimnicu. Ukus tog ajvara nikada neću zaboraviti. Uvek je u odeljenju imala više od trideset đaka, od kojih je u svim generacijama najmanje 25 završilo fakultet. I to, apsolutno, u dobroj meri zahaljujući njoj. Laka joj zemlja, rajsko nasleđe i veliko hvala – napisao je učenik koji će Milevu pamtiti u najlepšem sećanju.

aloonline.ba

MOŽDA TE ZANIMA

POPULARNI TEKSTOVI