back to top

ZVIJEZDE NAM SPREMAJU HAOS 14. OKTOBRA TAČNO U 11:03

Do kraja mjeseca očekuje nas koridor pomračenja koji će trajati u intervalu od 14. do 28. oktobra, jer treba da se spremimo za prstenasto pomračenja Sunca u Vagi, ali i mlad Mjesec u istom znaku. Osim toga, 28. oktobra očekuje nas djelimično pomračenje Mjeseca u Biku, a ovi astrološki događaji biće sudbinski za većinu horoskopskih znakova.

Pomračenje Sunca u Vagi (14. oktobar 19:59 minuta) je već samo po sebi dovoljan događaj koji donosi sudbinske preokrete, a kada se sutra spoji sa mladim Mjesecom u istom znaku, onda možemo da kažemo da se bliži kraj i početak jednog životnog ciklusa.

Kako je Vaga znak koji simbolizuje ravnotežu, partnerske odnose, balans ali i pravdu, jasno je da će potencijali ovog znaka biti umanjeni, tako da nije dobro da donosimo bilo kakve prelomne odluke do kraja nedjelje.

Pomračenje Sunca u Vagi osjećaćemo u narednih šest mjeseci, tako da će događaji kojima budemo prisustvovali biti više nego sudbinski. Pomračenje Sunca u Vagi i mlad Mjesec najviše će uticati na Vage, Jarčeve, Rakove i Ovnove.

RAK

Pomračenje udara na vaše polje porodice i doma, tako da očekujte probleme sa roditeljima ili rodbinom.

VAGA

Vi ste jedan od znakva kome će ovaj period najteže pasti. Lične krize, dileme i nemogućnost uspotavaljanja balansa na svim životnim poljima. Ipak, mlad Mjesec ukazuje da ćete ostaviti prošlost iza sebe i krenuti naprijed.

JARAC

Pomračenje Sunca dešava se u vašem polju karijere, pa će se dogoditi nešto što će uticati na vašu poslovnu budućnost. Moguća je promjena radnog mjesta ali i profesije. Kulminacija na radnom mjestu.

OVAN

Ukoliko ste u braku ili imate partnerski odnos u poslu koji vam je važan, možete da očekujete kulminaciju. Dogovora neće biti do kraja nedjelje. Savjet je da se ne raspravljate sa voljenom osobom do kraja nedjelje.

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

MOŽDA TE ZANIMA

POPULARNI TEKSTOVI