back to top

Aleksandra Prijović otpjevala numeru Parnog Valjka: Isplivao stari snimak koji broji milion pregleda (VIDEO)

Mlada muzička zvijezda Aleksandra Prijović održala je krajem prošlog mjeseca tri uzastopna koncerta u beogradskoj Areni, o čemu ne prestaje da se priča, a sledeće nedjelje će se družiti i sa publikom u Sarajevu, u Zetri, takođe tri dana zaredom.

Aleksandra je u Zagrebu zakazala rekordnih pet Arena, pa će tamo pjevati u decembru, a sada je isplivao stari snimak njenog gostovanja u emisiji kod Ognjena Amidžića gde je pjevala pjesmu Dođi hrvatskog benda Parni valjak.

Snimak na Jutjubu trenutno broji skoro milion pregleda, a cifra iz minuta u minut raste. Komentari ispod snimka su brojni, a svi hvale pjevačicu kako je “razvalila” i koliko je brutalno otpjevala svaki ton.

“Razvalila, tako mekan, a tako dobar glas, emocija čita”, “savršeno si otpjevala”, “ovo je pravi dokaz koliko je talentovana”, samo su neki od komentara.

 

Inače, podsjetimo, mlada muzička zvijezda Aleksandra Prijović rasprodala je karte za četiri Arene u Zagrebu, a zakazala je i peti koncert u hrvatskoj prestonici.

Prijovićka obara sve rekorde, pa tako da gotovo ne mogu da se nabroje domaći izvođači kojima je pošlo za rukom da napune 5 Arena u Zagrebu, prenosi Blic.
BONUS VIDEO:

 

aloonline.ba

MOŽDA TE ZANIMA

POPULARNI TEKSTOVI