back to top

Astrolozi otkrivaju koja 3 horoskopska znaka očekuje sreća

Pun Mjesec u aprilu prvi je „ružičasti mjesec“ u ovoj godini i u svom punom sjaju na nebu će se vidjeti 6. aprila 2023. godine od 6 sati, navodi NASA.

Inače naziv „ružičasti mjesec“ potiče od ranog proljećnog cvjetanja divljeg cvijeća poznatog kao ružičasta mahovina, prema almanahu The Old Farmer’s Almanac koji piše o vremenskoj prognozi i astronomskim podacima.

Inače „ružičastom mjesecu“ na nebu prethodio je „crveni mjesec“, a u maju mjesecu na nebu će se pojaviti takozvani „cvjetni mjesec“.

Ljubitelji astronomije tokom ove nedelje mogu da se raduju još nekim fenomenima.

Na nebu će šestog aprila biti vidljive i tri planete, saopštila je NASA. Venera će biti najsjajnija, a i Merkur i Mars će biti vidljivi.

Kao prvi proljećni pun mjesec, astrologija kaže da će „la luna“ sigurno donijeti mnogo sunčeve svjetlosti i dosta dobrih vibracija. Ali da biste pravilno iskoristili ovu energiju, morate razumeti duhovno značenje punog mjeseca u aprilu 2023. godine.

Astrolozi otkrivaju koja 3 horoskopska znaka očekuje sreća za vreme Ružičastog punog Mjeseca od 6. aprila 2023. godine

Jarac

Pun Mjesec baca svjetlo na vaše izglede kad je karijera u pitanju. Znači, da vam uskoro sljeduje unaprijeđenje ili prelazak na bolje plaćen posao.

Vaga

Vage, ovo je vaše vrijeme. Sav trud koji ste do sad uložili, isplatiće se. Cilj koji ste postavili ima sve izglede da dobije svoje konkretno otelotvorenje.

Blizanci

Pred vama je Mjesec osvijetlio put emocija i romantike. Idealno vrijeme da se izložite i pronađete posebnu osobu, koja samo čeka vaš „mig“ da vam priđe. Imaćete višak energije, koja će vam pomoći da se usmjerite na ostvarenje jedne velike želje.

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

MOŽDA TE ZANIMA

POPULARNI TEKSTOVI