back to top

Bogdana Ražnatović otkrila kako se upoznala sa Veljkom: Jedna osoba zaslužna za sve

Veljko i Bogdana Ražnatović će se uskoro ostvariti u ulozi roditelja po treći put. Oni us već ponosi roditelji dva dječaka, a na putu je i treći. Danas žive u skladnom braku, ali kada su se upoznali nisu mogli ni da slute da će biti tako.

Bogdana je otkirla da je na početku odbila Veljka, što je njega još više zainteresovalo.

– Upoznavanje sa Veljkom bilo je jedinstveno od samog početka, što je dovelo do neverovatne povezanosti i na kraju do toga da stvorimo neverovatnu ljubav i porodicu koja je za nas veliki blagoslov. Počelo je tako što sam ga odbila, jer sam znala kakav je. To je kod njega probudilo samo veću želju za mnom, kasnije je to preraslo u veliku ljubav – rekla je Bogdana jednom prilikom.

Bogdana naglašava da se ostvarila kao uspruga i kao majka i da je veoma srećna.

– Ja svog muža najviše volim i ništa mi ne smeta. Veljko je pažljiv, ljubavan, nežan i zaista sve kod njega volim. Živim jedan jako lep i miran život, ostvarila sam se kao supruga i majka – dodala je ona.

Upoznavanju njih dvoje je kumovala Anastasija. Ona je htela da pronađe idealnu devojku za svog brata, a kada je ugledala Bogdanu zaključila je da je ona prava.

– Istina je da sam ja kumovala upoznavanju Veljka i Bogdane. Ja sam nju ugledala na Kopaoniku, nisam je ni znala i samo sam joj prišla i rekla da je prelepa. „Ja mislim da si ti za mog brata super devojka, on je lud i mora da se smiri, ti si prava“, to sam joj rekla. Onda je ona rekla da se ni ne znaju, a ja kada sam ih upoznala, ona ga je prvi put šikanirala. On je bio preneražen, jer je navikao da mu svaka devojka pada pod noge. A sledeći put sam ih opet spojila, a njoj sam rekla da spusti loptu, hahaha. Od tada su se poljubili i nisu se razdvojili – rekla je Anastasija jednom prilikom.

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

MOŽDA TE ZANIMA

POPULARNI TEKSTOVI