back to top

Dragana Mirković potkačila muža u jeku razvoda

Onjihovom razvodu se naširoko priča, dok je Dragana u jeku istog isticala da nema novca zbog organizovanja humanitarnih koncerata, oko čega, kako je pričala, Toni nije htio da učestvuje.

Dragana ističe da joj ono materijalno nikada nije bilo bitno.

PJEVAČICA ŠOKIRALA BALKAN Dragana Mirković otkrila da nema novca, evo zbog čega

– Možete da me vozite u Smartu, možete da me vozite, evo, u Majbahu, nebitno je, ja nisam taj tip uopšte, da mi je to nešto bitno… – istakla je Dragana na početku.

POTEZ SINA DRAGANE MIRKOVIĆ ŠOKIRAO Marko nakon razvoda roditelja poslao jasnu poruku ocu

Dok je pokazivala kolekciju skupocjenih automobila oko sebe.

– Da, kolekcija je bogata, ja priznajem. Ima dosta toga, ovo je samo jedan dio, pošto se napolju radi ulaz, pa smo morali ovdje da ubacimo… Čak me nije ni interesovalo nešto, moram da priznam… Najiskrenije! Stojadin, bre! Zašto sve mora da bude glamur, kad može da bude nešto nostalgično… Nekad su svi vozili Stojadina, kasnije Juga, Fiću… Meni je to draže nego neki “vau” auto! Nikad nisam bila za to. Moj suprug je volio tako kroz mene da pokazuje svoje automobile, ali ja nisam taj tip – istakla je za hrvatski medij “24sata”.

PRVA JAVNA REAKCIJA DJECE Oglasila se kćerka Dragane Mirković i Tonija Bijelića

Usput pjevačica je potkačila još uvijek zakonitog muža.

– Ne volim bacanje novca na stvari koje su nebitne. Firmirana garderoba, tašne, čuda… Ako vidite na meni neku skupu torbu, znajte da sam je dobila na poklon! Ja sam tako vaspitana – zaključila je Dragana.

BONUS VIDEO:

 

aloonline.ba

MOŽDA TE ZANIMA

POPULARNI TEKSTOVI