back to top

Glamper Van stvoren za Instagram, tajna je u njegovoj unutrašnjosti

Njegovo ime je Glamper Van, i to je prerada ID električnog modela. I dok je njegov duhovni prethodnik bio zaštitni znak hipi generacije, nova ID. Buzz takođe cilja na mlađu publiku, ali sa nekim drugačijim pogledima.

Modifikacija koju je potpisao Folksvagen-ov ogranak komercijalnih vozila donosi, ukratko, mobilnu foto kabinu.

Vozilo je dobilo jedinstven enterijer gdje je pod prekriven vještačkom travom, a bočne ploče sa vještačkim cvijećem. Centralno mjesto zauzima sofa prekrivena odgovarajuće šarenim pokrivačem. Standardna oprema je kamera i brojni filteri koji omogućavaju pravljenje posebnih fotografija.

Posetioci festivala PennFest, koji se trenutno održava u Bakingemširu u Engleskoj, prvi će isprobati kombi za pravljenje fotografija.

Recimo i da ovo nije prvi slučaj ovakve obrade.

Naime, Glamper Van dolazi kao nasljednik Pamper Vana koji je predstavljen prošle godine, a koristio je osnovu Multivana.

„Poslije uspjeha prošlogodišnjeg Pamper Van-a, Folksvagen je oduševljen što ponovo pomaže posjetiocima festivala da proslave u stilu sa novim Glamper Van-om. Sa ugrađenom kabinom za fotografije, to je idealno okruženje za snimanje savršenih festivalskih fotografija i pokazuje fantastičnu raznovrsnost potpuno električnog ID Buzz Cargo-a“, objasnila je šefica marketinga marke Volkswagen Laura Bignalis.

BONUS VIDEO:


aloonline.ba

MOŽDA TE ZANIMA

POPULARNI TEKSTOVI