back to top

HOROSKOP OTKRIVA SUDBINU VAŠE VEZE Od datuma početka romanse zavisi šta vas čeka u budućnosti

Baš kao što svako od vas, prema datumu svog rođenja, pripada određenom horoskopskom znaku, i koji vas karakteriše u pogledu vaših opštih karakteristika i sklonosti, tako isto i vaš datum vjenčanja određuje u kom se znaku Zodijaka nalazi vaš brak. Ako ste u planovima za vjenčanje, bilo bi dobro da pročitate savjete astrologa. Oni u braku, mogu se samo uvjeriti da li su astrolozi u pravu.

Ovan
S obzirom da su Ovnovi snažan i nezavistan znak, ako ste se vjenčali u ovom periodu, u braku ćete nastojati da sačuvate svoju samostalnost. Vaš partner i vi ćete imati mnogo lijepih i romantičnih zajedničkih momenata, ali treba da pazite da ne budete suviše takmičarski nastrojeni jedno prema drugom.

Bik
Za Bikove takođe važi da su snažni individualci, pa će oni koji su se vjenčali u ovom dijelu aprila i maja takođe nastojati da u braku ostanu svoji. Treba da se pazite monotonije i da se stalno trudite da zajednički isprobavate nove i zanimljive stvari.

Blizanci
Brak u znaku Blizanaca je zapravo jako dobar, jer se zasniva na konstantnoj i obostranoj komunikaciji, tako da će vaš zajednički život definitivno biti u znaku dijaloga. Tako ćete uvijek imati dovoljno razumijevanja jedno za drugo i izbjeći ćete bespotrebne nesporazume.

Rak
S obzirom da je Rak znak koji je tipičan po svojoj emotivnosti, brakovi sklopljeni u ovom periodu biće romantični, puni ljubavnih izjava, tepanja, nadimaka. Ipak, treba da se pazite da ne budete suviše usmjereni samo jedno na drugo, već je poželjno i da provodite vrijeme i sa drugim ljudima.

Lav
Ovo su uvijek teatralni i strastveni brakovi u kojima ništa ne prolazi bez drame! Jednostavno, oboje u vezi sa svime imate svoje mišljenje i od njega nikako ne odstupate.

Djevica
Ovi brakovi su odlično ogranizovani, oboje vodite računa o detaljima, i što je najvažnije – znate da uživate u malim stvarima i trenucima u kojima ste jedno drugom dovoljni.

Vaga
Astrolozi smatraju da je ovaj period najpogodniji za vjenčanje, jer je brak u znaku vage zasnovan na ravnoteži, razumijevanju i uvažavanju druge polovine. Jedino treba da povedete računa da u braku ne izgubite svoju individualnost.

Škorpija
Škorpija je strastven i tjelesan znak, pa u ovim brakovima dosta toga počiva na se*sualnim odnosima. Naravno, morate povesti računa da to izbalansirate sa drugim važnim aspektima braka, a potencijalna opasnost je i u sklonosti ka ljubomori.

Strijelac
Ovo su jako društveni i komunikativni brakovi koji vole da putuju, da se druže sa drugim parovima, otvorenom su uma i uvijek spremni za novu avanturu.

Jarac
Brakovi u Jarcu su potpuno u znaku poštovanja tradicije, i ono u čemu supružnici koji su se vjenčali u ovom periodu najviše uživaju jesu praznici i vrijeme kada je porodica na okupu.

Vodolija
Uvijek moderni i potpuno nekonvencionalni parovi, koji su u svakom trenutku spremni na akciju, zabavu i druženja. Ipak, pazite da uvijek imate dovoljno vremena i jedno za drugo.

Ribe
Vi i vaš supružnik ste veliki sanjari, uvijek okrenuti ka budućnosti u nadi da vam donosi najljepše trenutke. Savjet je da ne zaboravite zbog toga da uživate i u sadašnjosti, prenosi Naj portal.

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

MOŽDA TE ZANIMA

POPULARNI TEKSTOVI