back to top

IZVUĆI ĆE SE IZ SVAKE NEVOLJE Za ova 3 znaka kažu da su su majstori preživljavanja

Oni na sebe ne gledaju kao na žrtve, što ih čini pravim predatorima u preživljavanju. Ako ih ikada ostave nasred okeana, uspjeli bi da nekako stignu do obale, čak i ako nisu olimpijski plivači.

Vodolija
Kao vazdušni znak, Vodolijom upravlja Neptun, planeta preokreta. Od početka sopstvenog života, Vodolije se pripremaju da se suoče sa najtežim situacijama, čak i ako su rođeni sa srebrnom kašikom u ustima. One posjeduju veliku naklonost za intelektualni rad, što ih čini spremnim da prežive i prevaziđu najteže probleme bez puno kolebanja.

Imaju pristup koji je usredsređen na rešenje i odgovara svima. Čak i ako se nađu u neprijatnoj situaciji u gluho doba noći, Vodolije pomno planiraju slijedeće poteze, bez trunke oklijevanja. One su stručnjaci u kanalisanju sopstvenih emocija, pa neće dozvoliti da intenzitet situacije u kojoj su se našle, preuzme kontrolu nad njihovim umom.

Strijelac
Vladajuća planeta Jupiter brine o ekspanziji i blagosilja optimizmom svoju djecu Strijelce, koji ne može lako da izblijedi. Njihov radoznali duh je nezasit, što ih čini željnim upuštanja u avanture, u kojima testiraju sopstvena ograničenja i podižu im samopouzdanje. Osobe rođene u ovom vatrenom znaku takođe imaju veliku dozu duhovitosti u svojoj ličnosti, koja ih sprječava da stvari shvate previše ozbiljno.

Kada su ostavljeni sami na mjestima bez pomoći ili podrške, neće čekati nekakvu kosmičku silu da im pomogne. Umjesto toga, Stijelci će pripremiti teren za izlaz, nakon što su pažljivo istražili oblast oko sebe. Oni su filozofski nastrojeni i pokušaće da vide dobro u svakoj situaciji, ma koliko loša bila. Štaviše, oni sigurno neće očajavati zbog izazova koji im slijede.

Djevice
Djevice imaju urođenu želju da se povežu sa prirodom u njenom najluđem obliku. One provode mnogo vremena zamišljajući i analizirajući situacije na granici života i smrti, tako da nisu opterećene brigom da će ostati sami na pustom ostrvu. Imaju urođenu želju za učenjem i vole da istražuju mogućnosti ljudskog tijela i uma u teškim okolnostima.

Djevice takođe analiziraju hipotetički najgore mogućnosti i spremaju se da se suoče sa njima sa bijesom i prkosom. Ovi zemaljski znaci Zodijaka su pravi mislioci, koji imaju tendenciju da reaguju na teška vremena sa lakoćom, ne dozvoljavajući da im se strah uvuče u um. Imaju potrebu da pretjerano analiziraju stvari, što je izuzetno korisna stvar u ekstremnim situacijama. Djevice takođe imaju sposobnost da svoje strahove zamijene nadom. To im pomaže da pronađu izlaz iz svake situacije.

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

MOŽDA TE ZANIMA

POPULARNI TEKSTOVI