back to top

Najsrećniji datumi u ovoj godini za svaki horoskopski znak

Imali ste mnogo planova za protekli period, ali malo toga se ostvarilo? Ne očajavajte, možda 2023. jednostavno nije bila vaša godina.

Nova je upravo počela i astrolozi su već predvidjeli srećne dane za svaki horoskopski znak, pa možda ne bi bilo loše da obratite pažnju na ono što zvijezde poručuju. Da vidimo koje bi datume trebalo zaokružiti u kalendaru za 2024. godinu.

Ovan

Narednih mjeseci čeka vas mnogo izazova, posebno kada je riječ o međuljudskim odnosima i privatnom životu, kojem ćete biti i najviše posvećeni. Zvijezde kažu da je vaš dan 19. mart.

Bik

Godina je dobro počela, odmorili ste se i napunili baterije. Puni ste samopouzdanja, elana i želje za dokazivanjem, pa nema razloga da tako i ne nastavite. Vaša moć kulminiraće 23. maja.

Blizanci

Ovo je godina kada će vas radoznalost i kreativnost odvesti do neslućenih visina. Jedva čekate nove avanture na svakom polju života. Dan koji će za vas značiti prekretnicu je 25. maj.

Rak

Još ranije ste donijeli odluku da promjenite životne navike, možda i radno mjesto i adresu. Vjerujete u sebe više nego ikad, konačno se osjećate dobro u svojoj koži, a vaš dan D biće 5. jul, usred ljeta.

Lav

Preuzimate stvari u svoje ruke i pokazujete da ste rođeni lider. To se posebno odnosi na poslovne aktivnosti, koje će vam u narednom periodu biti u prvom planu. Vaš srećan dan je 4. avgust.

Djevica

Prošle godine bili ste prilično zbunjeni i spori, ali sad već znate šta hoćete, kao i šta nećete. Radićete na svojoj disciplini i boljoj organizovanosti, a nešto sjajno desiće se već 28. februara.

Vaga

Doveli ste se u ravnotežu, spremniji ste na kompromise i rješavanje međuljudskih odnosa koji su bili narušeni, a pomoć prijatelja dobro će vam doći da ostvarite svoje ciljeve 4. juna.

Škorpija

Kad god ste se vodili svojom intuicijom, niste pogriješili. Čekaju vas brojne prepreke i problemi ove godine, ali uspjećete da ih prevaziđete. Vaš srećan dan je 2. jul, kažu zvijezde.

Strijelac

Spremite se za nove izazove, avanture, lijepa putovanja i uživanja. Proširićete svoje poglede na svijet, radićete na sebi, neko će upoznati i srodnu dušu… Obratite pažnju na 17. oktobar.

Jarac

U Novu godinu ušli ste sa mnogo više samopouzdanja i odlučnosti, riješeni da sudbinu uzmete u svoje ruke i poboljšate poziciju na poslu, u ljubavi, društvu. Vaš dan je 1. mart.

Vodolija

Ova godina donosi promjene na svim poljima. Bićete otvoreni za nove ideje, pokazaćete svoju kreativnost i različite talente, a ljudi oko vas biće oduševljeni. Srećan dan je 10. februar.

Ribe

Krenuli ste udarnički od prvog dana 2024, riješeni da sebe napokon stavite na prvo mjesto. Želite da ostvarite snove koji već dugo čekaju da im se posvetite. Obratite pažnju na 11. mart.

BONUS VIDEO

aloonline.ba

MOŽDA TE ZANIMA

POPULARNI TEKSTOVI