back to top

Nakon porođaja muž joj saopštio da je zaljubljen u drugu, a danas pjevačica blista od ponosa (FOTO)

Naime, Tanjin sin Novak uspješno je završio osnovnu školu koja se proslavlja odlaskom na malu maturu, što je ona ponosno objavila na svom Instagramu.

– Mamim mali maturant– napisala je u opisu slike sa sinom koji je stasao u ozbiljng tinejdžera koji je za ovu priliku obukao crnu košulju i crne pantalone sa prugicama za šta je dobio pregršt komplimenata.

Ovaj veliki trenutak za njihovu porodicu nije propustila ni starija ćerka Staša koja je sa osmijehom ispratila brata na veče za pamćenje.

Pjevačica iza sebe ima dva braka i dvoje djece koji su njena najveća sreća i ponos uz koje prevazilazi sve teške trenutke u životu.

Jedan od najtežih za pjevačicu bio je svakako onaj kada joj je prvi muž priredio traumu koju ni jedan žena ne bi podnijela lako.

Naime, dok je bila u drugom stanju, Tanjin suprug otpočeo je vezu sa drugom ženom, a ovu situaciju pjevačica je podnijela jako teško te je odlučila i da se povuče sa javne scene.

–Poslije prvog braka bila sam razbijena na sitne komade, kako fizički tako i psihički. Ćerka je imala tek dvja mjeseca, a muž mi je saopštio da je zaljubljen u drugu. Iskreno, jedva sam se podigla iz toga, spakovala sam mu stvari u kese. Više od godinu dana mi je trebalo da izađem iz krize – ispričala je Tanja svojevremeno za medije.

BONUS VIDEO:


aloonline.ba

MOŽDA TE ZANIMA

POPULARNI TEKSTOVI