back to top

Sloba Radanović objavio konkurs za duet: Traži ženski vokal koji će zapjevati sa njim, a ovo su uslovi (VIDEO)

Na veliko iznenađenje njegovih fanova, Sloba Radanović objavio je konkurs za ženski vokal koji će sa njim snimiti duetsku pjesmu.

Dok se njegove kolege utrkuju sa kojom zvijezdom će sarađivati, Sloba je odlučio da šansu da neotkrivenom talentu i otvori joj vrata u muzički svijet.

– Djevojke prijavite se na konkurs za duetsku pjesmu koja će se naći na mom novom albumu. Treba da otpjevate dio pjesme iz videa, okačite i tagujete me– objasnio je Radanović uslove, a zatim ostavio link za matricu kao i tekst.

„Bravo Slobo za ideju“, „Ti si veličina“, „Ovo mogu samo rijetki“, samo su neki od stotina komentara koji su se pojavili ispod ove objave, a videi djevojaka koje se prijavljuju neprestano se šire od sinoć.

Podsjećamo, Sloba je nedavno prokomenatrisao muziku koju danas mlađe generacije preferiraju.

– Pojedini muzičari su performeri i jasno je da muzika mora da bude različita i to je sve u redu. Zaista ne želim nikoga da osuđujem ili da omalovažavam bilo čiji rad i trud – napisao je on, pa dodao:

– Ali molim vas, obratite pažnju šta slušate vi i vaša djeca. O čemu te pjesme pjevaju. Kako ti kostimi izgledaju i kako se uopšte osjećate dok vam se sve to prezentuje. Počeli smo da normalizujemo đavola i demone. Ne dozvolimo to.

BONUS VIDEO:


aloonline.ba

MOŽDA TE ZANIMA

POPULARNI TEKSTOVI