back to top

NJU OGOVARAJU ZBOG OBRAZOVANJA, A NJEGA ZBOG PROFESIJE Koju školu su završili Aleksandra Prijović i Filip Živojinović?

U životu Aleksandre Prijović koncerti u Areni će ostati kao velika prekretnica – ovi su nastupi potvrdili njen status miljenice publike, ali i kolega sa estrade.

Mlada pjevačica nije krila da je ostvarila svoj san, naprotiv, na samom početku prvog koncerta je – pred svima – podsjetila majku na njega.

„Sećaš li se, mama, kad smo prvi put prolazili pored Arene“, pitala je Prija uplakanu mama-Borku. „Tad sam ti rekla – zamisli da ja ovde zapevam.“

Bilo je to pre petnaest godina – neki će dodati „pre samo“, a drugi „pre čak“… U životu djevojčice koja je snimila svoje prve dve pesme kad joj je bilo samo trinaest godina, to je sigurno bio dug period i trnovit put. Na njemu nije bilo vremena da Aleksandra završi srednju školu.

„Osnovnu školu sam završila u Belom Manastiru i bila sam odličan đak. Onda sam upisala Drugu srednju školu i završila redovno tri razreda, ali četvrti nisam. Prosto, život me je odveo na drugu stranu. Kada ti se desi nešto o čemu si oduvek maštao, kao ja o pevanju, onda zanemariš sve ostalo. Konkretno, ja sam školu“, kazala je Prija svojevremeno.

„Dosta sam putovala zbog takmičenja za Beograd i nastavu sam ostavila po strani. Ne mogu da kažem da me nije sramota što nisam završila četvrti razred. Kajem se i svakako želim da završim školu“, ispričala je Aleksandra.

Nakon osnovne škole, Filip Živojinović je završio Britansku internacionalnu školu u Beogradu. Školovanje je nastavio na Univerzitetu „Rajs“ u Hjustonu. Po uzoru na oca rano je počeo da se bavi tenisom i 2003. godine postao je juniorski prvak Srbije i Crne Gore.

Diplomirao je psihologiju i sportski menadžment, radio kao sportski agent na Beverli Hilsu. Po povratku u Srbiju, otvorio je restoran u Beogradu.

Dok zli jezici ogovaraju Aleksandru što nema školu, za Filipa kažu da „nema profesiju“, već je „samo Prijin muž“.

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

MOŽDA TE ZANIMA

POPULARNI TEKSTOVI