back to top

OGLASILA SE MAJKA ANE NIKOLIĆ “Izvinite, ja sam trenutno na odmoru…”

Ana Nikolić našla se u centru medijske pažnje kada je od strane bivšeg rijaliti učesnika i pkevača Daria Šogorovića optužena za uznemiravanje, a tim povodom oglasila se i Anina majka Miljana.

Pjevačicina majka nije preterano potresena zbog Šogorovićevih tvrdnji vezanih za njenu kćerku, već, kako kaže, uživa u toplim danima daleko od prestonice.

– Izvinite, ja sam trenutno na odmoru. Ne nalazim se u zemlji uopšte, na moru sam, uživam. Ne bih komentarisala sada ništa – rekla je Miljana i naglasila da nije upućena u teme o kojima mediji poslednjih dana pišu, pa tako i u skandal u kojem je glavni akter njena ćerka.

Podsjetimo, nakon drame u kojoj se našla, Ana je otišla u rodni kraj Donju Mutnicu kod Paraćina, gdje trenutno provodi slobodno vrijeme.

Ispred njene zgrade u Beogradu totalni je muk, dok su na prozorima navučene roletne. Komšije popularne pjevačice tvrde da Ana ima divan karakter, ali i da su oni primijetili da se sa njom nešto dešava u posljednje vrijeme. Kako su rekli ni njenu kućnu pomoćnicu nisu viđali da posjećuje stan.

Osim šokantnih tvrdnji Daria Šogorovića, Ana je objavila snimak svog lica koji je zabrinuo javnost.

Veliki krateri i rane na čelu, koje je do sada vješto skrivala, jasno su se vidjeli na snimku, te su svi fanovi bili izuzetno zabrinuti zbog prizora koji su vidjeli.

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

MOŽDA TE ZANIMA

POPULARNI TEKSTOVI