back to top

OPERISANI OD ŠTEDNJE Lav, Vaga i Strijelac su najveći rasipnici Zodijaka

Lav

Lavovi su poznati po svojoj strasti za luksuznim životom i svime što je glamurozno. Velikodušni su i rado dele svoje bogatstvo s drugima, a često troše novac na skupa putovanja, dizajnersku odeću i nakit. Lavovi vole da pokazuju svoje bogatstvo i imaju skupocene stvari oko sebe, a često će ulagati u visokokvalitetne i elegantne predmete koji će im dati osećaj posebnosti.

Vaga

Vage su vrlo društvene i sklone trošenju novca na izlaske, druženja s prijateljima i zabave. Takođe vole da se okruže lepim stvarima, pa će ulagati u umetnička dela, skupocene uređaje i modne dodatke. Vage traže sklad u svemu što rade pa će se truditi da pronađu ravnotežu između uživanja u bogatstvu i štednje novca.

Strijelac

Strelci su avanturističkog duha i vole da troše novac na putovanja i istraživanje novih kultura. Često su skloni impulsivnoj kupovini, ali se to najčešće odnosi na stvari koje ih nadahnjuju ili imaju sentimentalnu vrednost. Strelci su otvoreni za nova iskustva i žele da žive život punim plućima, pa će se radije osloniti na svoju intuiciju nego na budžet kada donose odluke o novcu.

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

MOŽDA TE ZANIMA

POPULARNI TEKSTOVI