back to top

Ovo su četiri astro znaka koji od “muve prave slona”

Od najranijih dana kad ste plakali zbog jedva vidljive posekotine preko školskih dana kad ste stvarali veliku dramu oko loše ocjene pa sve do odrasle dobi, kad vam je drama na poslu zadala neprospavane noći, zaslužili ste reputaciju osobe koja od muve pravi slona.

1. Lav

Kraljevi zodijaka imaju ego koji ne poznaje granice. Oni su odani, rođeni vođe, s njima je uvek zabavno, pametni su, praktični i uvek iskreni, bez premca. Međutim, veliki ego tjera ih da stvari uvek vide grandioznijima nego što one zapravo jesu.

Zato će svoje uspjehe isticati kao najveće na svijetu. Iako imaju veliki ego, lavovi nisu egomanijaci. Oni će takođe i trud drugih ljudi isticati većim nego što je on zapravo, a kad vas lav počne hvaliti, osjećaćete se baš važnima i velikima. Svima nam treba jedan lav kad potonemo.

2. Rak

Najveći emotivci zodijaka takođe su skloni pretjerivanju. Ako se pojavi problem u njihovom životu, vikaće, plakati i kukati čak i pre nego što su sjeli, razmislili i potražili rješenje. U većini situacija rakovi na kraju shvate da su bespotrebno trošili živce.Morate biti oprezni kako ne biste povredili raka. Njihove emocije su krhke, a po prirodi su i zlopamtila koja neće samo tako zažmuriti na nepravdu koju ste im potencijalno naneli. Osim spomenutog, rakovi vole da pretjeruju i u hedonizmu, a baš zbog toga nisu najbolji s novcem.

3. Bik

Bikovi imaju blagu narav u kojoj se skriva vatreni temperament. Taj je znak maksimalno posvećen svakom odnosu, ali ako doživi razočaranje – neće čak ni poslušati opravdanje. Bikovi su dosta ishitreni, a njihove reakcije ponekad znaju biti puno burnije nego što bi trebale u određenoj situaciji.Bikovi su i vješti manipulatori koji će svaku situaciju okrenuti u svoju korist. Tvrdoglavost ih često najviše košta u životu, a upravo je to polje temperamenta u kojem najviše pretjeruju. Bikovi, morate se ponekad opustiti, ali i popustiti.

4. Strelac

Energični i vatreni znak zodijaka osvojiće gotovo svakoga ko ga upozna. Avanturistički duh usmjerava ga da otkriva druge kulture, a putovanje je najdraže utrošeno vrijeme kod većina osoba u ovom znaku.Osobe u znaku Strelca dosta su hvalisave i avanture koje su doživjele često će ih prikazati zanimljivijima nego što oni zapravo jesu.

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

MOŽDA TE ZANIMA

POPULARNI TEKSTOVI