back to top

RAJ ZA LJUBITELJE AUTOMOBILA Na izložbi oldtajmera u Banjaluci 90 različitih modela (FOTO)

Izložba oldtajmera održana je ispred Tržnog centra „Delta planet“, u okviru 18. Međunarodnih oldtajmer susreta, a ljubitelji automobila mogli su da vide oko 90 različitih modela vozila.

Ove susrete, koji se održavaju ovog vikenda u našem gradu, organizovao je Oldtajmer klub “Veteran” iz Banje Luke.

Izložbu, na kojoj su se predstavili izlagači iz cijelog regiona, obišao je i gradonačelnik Draško Stanivuković, koji je pozdravio prisutne i izrazio zadovoljstvo time što je Banja Luka domaćin mnogim pozitivnim i afirmativnim stvarima.

-Nedavno smo imali moto-fest za sve ljubitelje motora, a ovog vikenda u našem gradu se održava Festival uličnih zabavljača „TrotoArt“. Mnogo je onih koji vole automobile, moderne i svaremene, ali i one iz nekih minulih vremena. Zato mi je drago što danas imamo ovaj događaj, kojem je Grad prijatelj i partner – kazao je on.

Prema njegovim riječima, grad je ozbiljan grad onda kada zadovoljava sve afinitete, i onih koji vole svoje kućne ljubimce, ali i onih koji vole svoje automobile.

-Moramo da to sve sagledamo i nađemo mjesta za sve. Danas naš dolazak ovdje je upravo ta poruka – naglasio je gradonačelnik.

Kako je istakao, prilika je to i da se kao gradonačelnik pobliže upozna sa različitim oblastima i čuje potrebe.

Inače, kako su rekli organizatori – iako je najstarije izloženo auto iz Banje Luke, iz 1921. godine – ovaj put odlučili su da prepuste nagradu gostima iz Slovenije, čiji je automobil iz 1924. godine.

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

MOŽDA TE ZANIMA

POPULARNI TEKSTOVI