back to top

TAJNA SAVRŠENOG IZGLEDA EMINE JAHOVIĆ Evo koje rutine su kod nje nezaobilazne, a jedna je posebna zanimljiva

Pjevačica ne krije da mnogo ulaže u svoj izgled, a sada je podelila dnevnu rutinu i trikove koje svakodnevno koristi.

– Da podelim sa vama svoju dnevnu rutinu. Započnite dan jednim šumećim C vitaminom. Posle 20 minuta do pola sata svež isceđen celerov sok sa jednim limunom, pola kašičice organske kurkume u prahu, pola kašičice organskog đumbira u prahu, jedna kašičica putera, u to sve stavite malo sveže mlevenog bibera, ljute mlevene paprike i malo himalajske soli kako biste aktivirali i pojačali dejstvo napitka. Sve to promešajte i popijte – napisala je pjevačica na svom Instagram profilu, pa dodala:

– Ukoliko nemate celerov sok, počnite dan mlakom vodom i par kapi limuna, u to takođe možete dodati gore pomenute začine.

Kafa spada u dnevne rutine većina ljudi, te je Emina upravo zato poseban akcenat stavila na ovaj napitak.

– Posle 20 minuta možete doručkovati ili popiti omiljenu kafu, ali bez ikakvog dodatka šećera, a pogotovo mleka. Trudite se da kafu ne pijete sa mlekom, ako možete tu kombinaciju izbegavajte u potpunosti.

I pored brojnih trikova i zdrave ishrane, fizička aktivnost je gotovo najbitnija, tvrdi pevačica.

– Ne zaboravite da se krećete. Svaki drugi dan je poželjno raditi sa težinama ili vežbe sa težinom vašeg tela 50 minuta, 10 minuta smirenog i koncentrisanog istezanja mišića. Kardio trening obavezno posle treninga najmanje 20 minuta na biciklu ili traci – napisala je ona, pa dodala:

– U danima u kojima ne vežbate u teretani pokušajte da odete 60 minuta u šetnju, po mogućnosti bržu, ili 30-40 minuta trčanja, plivanja ili veslanja na spravi.

Emina je otkrila da je na kraju svakog kupanja njena obavezna rutina i polivanje tijela hladnom vodom.

Jahovićeva nerijetko uživa i u čarima saune, a za sve one koji nisu u prilici da je koriste, pevjačica je navela poseban trik.

– Tuširajte se normalno, a nakon tuširanja obavezno još minut-dva tuširanja hladnom vodom preko celog tela i glave. Praktikujte da tu naviku steknete tokom svakog tuširanja. Hladna voda aktivira organizam, pomaže nervnim ćelijama da se oporave, podstiče cirkulaciju tela do te mere da kosa postane jača i sjajnija, a koža zategnutija i lepša. Tuširanje hladnom vodom pri kraju svakog tuširanja je nešto najlepše što sam otkrila i praktikujem u poslednjih godinu dana – istakla je pjevačica.

BONUS VIDEO:

The post TAJNA SAVRŠENOG IZGLEDA EMINE JAHOVIĆ Evo koje rutine su kod nje nezaobilazne, a jedna je posebna zanimljiva appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

MOŽDA TE ZANIMA

POPULARNI TEKSTOVI