back to top

TEA DOBILA KONKURENCIJU Matea tvrdi da je “nova kraljica bakšiša”, pogledajte koliko je novca dobila za jednu pjesmu

Otišla sam s drugaricama na neko karaoke veče gdje sam otpjevala par pjesama i dobila bakšiš nekih 700, 800 evra. Sjećam se kao danas da je bilo. Ja sam taj novac ostavila jer je meni jedino bilo bitno da se zabavim sa drugaricama. Kasnije, sticajem okolnosti počela sam da se bavim pjevanjem – ispričala je Matea zbog čega se voditeljka našalila:

– Je l’ si ti nova kraljica bakšiša? – pitala je kroz osmijeh Sanja Ćulibrk, a Matea je svojim odgovorom sve iznenadila.

– Jesam, mogu da se pohvalim time. Znam kako radim svoj posao i znam da se kolege otimaju za mene. I da ne snimim pjesmu znam da ću uvijek imati posla. Nisam od onih da dođem na svirku i zasjednem na telefon, ja sam radna – istakla je pjevačica i dodala:

– Voljela bih da imam karijeru kao Tea Tairović. To je ritam koji mene pokreće i imamo sličnu energiju. Bila sam na njenom nastupu, imala sam čak čast i zadovoljstvo da u Beču pjevam sa njom na jednom brodu. Jedna je od rijetkih koju slava nije promijenila. Savjetovala me je da budem uporna i da ne slušam druge. Bog zna kakvo srce imam i osjećam da ću daleko dogurati – otkrila je Matea.

aloonline.ba

MOŽDA TE ZANIMA

POPULARNI TEKSTOVI