back to top

Vesna Đogani progovorila o depresiji: Plašila sam se da neću moći

Vesna i Đole Đogani jedan su od najskladnijih bračnih parova sa estradne scene, koji su uspjeli da odole svim nedaćama i medijskim spletkama koji su pokušali da im razore brak, i usmjere se na roditeljstvo i osnuju zdravu porodicu i obezbijede normalano odrastanje svojoj djeci.

Ponosni roditelji sina Adriana i kćerke Laure ne kriju da su se susretali sa problemima i preprekama tokom roditeljstva koje su zajedničkim snagama prebrodili i potpuno otvoreno priznali da su u tome imali pomoć psihijatra.

„Prvih šest meseci od Adrinaovog rođenja patila sam od postporođajne depresije. Manifestovala se tako što sam bila bezvoljna za bilo kojom aktivnošću u vezi sa bebom, čak nisam ni znala šta da radim sa sinom, plašila sam se da neću moći. Nije pomoglo i što se Đole postarao da mi sve bude maksimalno olakšano. Unajmio je ženu koja nam je pomagala oko svih kućnih poslova, moje je bilo samo da budem jaka, da se posvetim sinu i ništa više od toga, ali ja nekao na samom početku nisam mogla. Naravno, to je vremenom prolazilo i razvila sam veoma poseban odnos sa njim“, ispričala je pjevačica koja se u tim momentima nije libila da potraži pomoć psihijatra.

Ipak, kada se drugi put ostvarila kao majka i rodila mezimicu Lauru sve se promijenilo, a iskustvo je učinilo svoje.

„Kasnije, kada sam rodila već Lauru, mnogo sam drugačije gledala na sve stvari i sve je nekako bilo lakše“, priznala je Vesna.

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

MOŽDA TE ZANIMA

POPULARNI TEKSTOVI