back to top

OVA GLUMICA JE BILA PRVA ČOLINA LJUBAV Pjevač joj posvetio pjesmu “Noć mi te duguje”

On je već dugi niz godina u braku sa suprugom Aleksandrom, sa kojom ima ćerke Unu i Laru, a o njegovom ljubavnom životu iz mladosti se malo toga zna.

Čolina prva ljubav bila je Jasna Orneli Beri, poznata glumica. Početkom sedamdesetih u Sarajevu, gdje su oboje živjeli, došlo je do susreta između Čole i nje i odmah je planula ljubav. Kako se pričalo tada, ljubav im je bila iskrena i velika, a o tom periodu svedočila je i Jasna, ali tek 47 godina kasnije.

– Mi smo se upoznali jako mladi, davno. Odlazili smo na Skenderiju, u Dom mladih, koji je okupljao talente, i tu su bili ne samo muzičari već i glumci, slikari. Družili smo se i tu sam se ja prvi put zaljubila. Svi mi imamo prve ljubavi i uvek će imati jedan deo u mom srcu koji je samo rezervisan za njega. Pogotovo zato što sam imala jedno predivno iskustvo koje ću pamtiti čitav život – istakla je ova lijepa glumica.

Kako je rekla, putevi su im se razdvojili, a prvi put posle rata sreli su se u Beogradu.

– Bio je to susret vrlo emotivan. Zdravko Čolić je osoba koja širi pozitivnu energiju. On ima ono nešto. Sada, posle toliko godina, uspeo je da zadrži to. On je dobar čovek. Ja sam kod njega volela taj njegov nerv, tu iskru u oku koja ne prestaje da zrači – rekal je tada Jasna i nastavila:

– To je i dalje ljubav koju ne možete pomilovati i držati za ruku. Zdravko će ostati uvek svačiji i ničiji. Pre svega je dobar čovek. Čola mi je posvetio pesmu „Noć mi te duguje“ – zaključila je ona.

BONUS VIDEO:


aloonline.ba

MOŽDA TE ZANIMA

POPULARNI TEKSTOVI