back to top

Ovo su tri najmoćnija i najharizmatičnija znaka Zodijaka

Iako svaki sunčev znak ima svoju snagu i moć, postoje određeni horoskopski znaci koji imaju urođeni magnetizam i duh, šarm i ličnost kojoj je teško odoljeti. Prema listi „Tajms of India“, ovo su tri najmoćnija znaka Zodijaka.

Lav

U zodijačkom univerzumu je neprikosnoveni kralj kada je u pitanju njegov uticaj na okruženje i ljude uopšte. Iako ovaj horoskopski znak u početku može da izgleda kao da je previše strog i arogantan, postoji razlog zašto niko nikada nije u stanju da se odupre Lavu.

Ovaj znak ima veoma jaku vlast nad svojom pojavom i prisustvo veće od života. Bez obzira na to gdje idu ili sa kim su okruženi, Lav će se uvijek pojaviti kao harizmatična i moćna osoba sposobna da napravi veliku gužvu i pokrene lavinu.

Škorpija

Da li ste ikada sreli Škorpiju koja nije imala tako intenzivan pogled u očima i asertivnu prirodu? Nije niko. Postoji nešto u strasti i posvećenosti ovog znaka zbog čega je većina ljudi zastrašena samim njihovim prisustvom. Škorpije se ne žale, lako mogu same da se nose sa ogromnim zadacima, bez traženja ičije pomoći. One su više nego sposobne da funkcionišu same ili u izolaciji – što ih čini zaista moćnim liderima. Štaviše, izuzetno su posvećene i entuzijasti, tako da ne postoji niko ko može da ih zaustavi kad jednom upru oči u nešto.

Bik

Moćni Bik je nesumnjivo jedan od najdominantnijih znakova Zodijaka. On zna šta želi i kako da to dobije – na udicu ili na prevaru. On je tvrdoglav, odlučan i uporan, i zaista ne prihvata „ne“ kao odgovor. Kako imaju intenzivnu i avanturističku ličnost, nemaju mnogo čega da se plaše. Oni su uvek u potrazi za onim što žele i svoje želje ostvaruju.

Šta je sa ostalim horoskopskim znacima?

Astrološki znaci kao što su Ovan, Djevica i Jarac imaju jake nagone i veoma su ambiciozni. I prilično uspješni u pogledu rezultata i uspjeha.

Rakovi, Blizanci i Ribe su odlični kada je u pitanju rukovanje emocijama, dok su Strijelci i Vodolije bezbrižni i nezavisni.

Na kraju, Vage su odlične u uspostavljanju prave ravnoteže, bilo u pogledu odnosa, profesije ili na drugi način, prenosi Telegraf.rs.

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

MOŽDA TE ZANIMA

POPULARNI TEKSTOVI