back to top

ŠTA PIJE KOJI HOROSKOPSKI ZNAK?

Vodolije nemaju mira. One su u stalnoj potrazi za nečim novim i zanimljivim. Od njih očekujte da ih tokom izlaska neće držati mjesto, već će željeti da mijenjaju lokale. Takvim osobinama najbolje pristaju kratka ili originalna pića, poput absenta ili margarite.

Ribe su vječiti sanjari i dosta introvertne osobe, te ne vole baš često da izlaze u provod. Radije se odluče da društvo okupe kod kuće i da uživaju u intimnijoj atmosferi. Kompleksnom karakteru Ribe najviše odgovara piće poput jegera.

Ovan je vječiti vođa i organizator svakog okupljanja prijatelja. Vole druženje i upoznavanje sa novim ljudima. Znaju tačno šta žele i biraju pića koja ih brzo razvesele – poput burbona i votke.

Bik voli da se takmiči i misli da je uvijek u pravu. Zbog svog upornog i agresivnog stava sklon je konfliktima, pa nerijetko zna da upropasti zabavu započinjanjem svađe. Bikovi teže ka finansijskoj sigurnosti, pa se odlučuju za jeftinija pića, poput piva.

Blizanci su veoma promjenljivi, nestalni i u stalnoj težnji ka nečem drugačijim. Stoga, ne mogu se ni posvetiti jednoj vrsti pića, već se svaki put odluče da probaju neko novo. Ipak, kao druželjubivom znaku željnom provoda, najbolje mu pristaje čašica tekile.

Rak je onaj stidljivi momak koji stoji u uglu kluba i osmatra situaciju. Zabavi se pridružuje kada dobro osmotri situaciju i dovoljno se opusti. Da bi se što brže prilagodio treba da pije kratka pića, kao što je džin.

Lav je najglasniji i najprimjećeniji gost kafane. Voli da se muva oko šanka, naručuje piće i ćaska sa nepoznatim ljudima. Želi da je u centru pažnje, pa će često i zaplesati ili zapjevati na karaokama. Bez sumnje, piće izbora za ovaj znak je viski.

Djevica se na prvi pogled čini hladna ili rezervisana, ali je ona zapravo jako nezavisna i ne zanima je tuđe mišljenje. Rijetko se odlučuje da luduje u klubu, već radije bira druženje u nekom otmenom restoranu. Teži savršenstvu i najradije pije skupa vina sa značajnim geografskim porijeklom.

„ANTIHOROSKOP“ ZA SVAKI ZNAK Oni su izdajice, lažovi, preljubnici, kukavice, …

Vaga je duhovita, slaže se sa svima i odličan je partner za izlazak u ludi noćni provod. Voli muziku, pjesmu i đuskanje do zore. Gdje god da odete sa Vagom, nezaboravna noć vam je zagarantovana. Ovaj znak savršen je kandidat za sve moguće mješavine pića i mućkane koktele.

Škorpije vole izlaske i druženje, glasne su i prija im vesela atmosfera. Vole da popiju više i tada često znaju da iznesu svoje tvrde stavove ili sarkastične komentare. Prilično dobro podnose alkohol i odlično im pristaje čašica čistog ruma.

Strijelac ne misli šta će biti sutra, već se trudi da iskoristi veče u potpunosti. Očekujte da će upravo Strelac biti posljednja osoba koja na fajrontu napušta klub. Dinamičan je, energičan i optimističan, ali i veoma darežljiv znak. Voli da slavi život i zato uglavnom pije šampanjac.

Jarac obožava da uživa u alkoholu i možete ga zateći kako pije već od polovine dana. Potpuno mu je svejedno sa kim je, važno je samo da se dobro zabavlja. Ipak, veoma mu je stalo kako će se predstaviti svijetu, pa uglavnom pije ekskluzivnija pića, poput martinija, piše kudaveceras.rs.

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

MOŽDA TE ZANIMA

POPULARNI TEKSTOVI