back to top

Rada Manojlović otkrila da li više zaradi u klubovima ili na svadbama

Rada Manojlović ovog ljeta bića jedna od najzaposlenijih pjevačica. Samo tokom maja imaće 14 nastupa, što po klubovima, što na privatnim veseljima.

Ona je spisak predstojećih gostovanja objavila na Tviteru, a radoznali pratioci odmah su počeli da je zapitkuju.

„Da li se više zaradi od klupskog nastupa ili privatnog veselja? To mu dođe svadba, je l’ da?“, postavila je pitanje jedna tviterašica.

Lepa Lukić zbog kockanja mogla da ostane bez krova nad glavom

Uslijdio je pjevačicin detaljan odgovor.

„Ne znam šta da ti kažem, mislim da je kod svakog posebno, meni je, recimo, ista cena i u klubovima i na svadbama (rođendanima, proslavama firmi i tako dalje), s tim što na privatnim slavljima može da se uzme i jedan deo bakšiša eventualno preko cene, ali tu malo duže i pevaš. Onda, obrni okreni, meni dođe isto. Neko ko peva mnogo duže na svadbi može da uzme i više, naravno, postoje orkestri koji pevaju 10-12 sati i, naravno, mogu fini iznos da zarade. Ja ne pevam preko dva sata, a u klubovima oko sat i po, sat i 45, tako da meni nije neka velika razlika. To ti ovako u kratkim crtama pričam, a naravno da ima više varijacija na temu“, napisala je ona.

Podsjetimo, Manojlovićeva je prije nekoliko mjeseci okončala saradnju s menadžerom nakon 15 godina i od tada poslove ugovaranja nastupa i svega drugog kada je posao u pitanju vodi njena sestra Marija Manojlović. Rada je prezadovoljna kako njih dvije funkcionišu, posebno zbog toga što im sada mnogo više para ostaje.

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

MOŽDA TE ZANIMA

POPULARNI TEKSTOVI